Ρολλάκια με Ζαμπόν και Τυρί Κρέμα
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Ορεκτικό
Ingredients/ Συστατικά
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 2 αγγούρια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 5 φέτες ζαμπόν
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Πάρτε μία μεμβράνη και αδειάστε την κρέμα τυριού από τη συσκευασία στο κέντρο.
  2. Καλύψτε με μία άλλη μεμβράνη από πάνω και με έναν πλάστη ανοίξτε το τυρί σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.
  3. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για μερικές ώρες.
  4. Βγάλτε το από το ψυγείο και αφαιρέστε τη μεμβράνη από τη μία πλευρά.
  5. Τακτοποιήστε το ζαμπόν ούτως ώστε να καλύπτει τελείως το τυρί κρέμα.
  6. Καλύψτε το ζαμπόν με μία καινούρια μεμβράνη και γυρίστε το ανάποδα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε το τυρί κρέμα.
  7. Απλώστε την πιπεριά, το μαϊντανό και το αγγουράκι τουρσί και αρχίστε σιγά σιγά με τη βοήθεια της μεμβράνης να το τυλίγετε σε ρολό.
  8. Σφραγίστε τα δύο άκρα και βάλτε το στο ψυγείο να σφίξει για άλλη μία με δύο ώρες.
  9. Λίγο πριν το σερβίρετε βγάλτε το από το ψυγείο και κόψτε το με ένα κοφτερό μαχαίρι σε ρολλάκια.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/tuna-salad-club-sandwich-and-cream-cheese-ham-rolls/