Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, προσθέτοντας στην κατσαρόλα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ενώ βράζει.
Όσο γίνονται τα ζυμαρικά, κάντε τη σάλτσα, βάζοντας το λάδι, το μηλόξιδο, τη φέτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ και ανακατεύοντας πολύ καλά.
Βάλτε τη σάλτσα σε ένα μπολ και στο ψυγείο.
Μπορείτε να κάνετε τη σάλτσα μερικές ώρες πριν και να την αφήσετε στο ψυγείο.
Με αυτό τον τρόπο θα αναμειχθούν καλύτερα οι γεύσεις.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε πολύ καλά μέχρι να κρυώσουν λίγο.
Βάλτε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε.
Προσθέστε τη σάλτσα και αναμίξτε έως ότου καλύψει όλα τα ζυμαρικά.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/greek-pasta-salad/